CLK 63 AMG BLACK SERIE

Prijs: PRICE ON REQUEST €
Bouwjaar: okt-2007
19700 KM
Kleur: ZILVER METAALKLEUR
373 KW

Uitzonderlijke wagen!!!

Het recept van Black Series is duidelijk: agressievere looks, extra power, extra remkracht en minder kg op de weegschaal.

In het interieur onderscheidt de Black Series zich van de CLK 63 AMG door veelvuldig gebruik van carbon en een sportief ogend selectiepookje voor de bediening van de AMG Speedshift 7G Tronic die ook manueel via aluminium schakelpeddels aan het stuur bediend kan worden.

Een extra agressieve voorbumper en achterdiffuser met carbonaccenten zorgen samen met de indrukwekkende 19 inch velgen voor het visueel onderscheid.

Kortom een belegging!!!

New & nearly new cars

Ontdek onze nieuwe en tweedehands Mercedeswagens. Van de sportieve A-klasse tot de elegante S-klasse: allemaal staan ze voor de allerbeste kwaliteit.
 

Bestelwagens & lichte vracht

Op zoek naar een Sprinter, al 20 jaar onklopbaar in zijn categorie, of naar een handige, comfortabele en veilige Vito of Viano bestelwagen? Kom een kijkje nemen in ons aanbod!

Classic cars

Rondcruisen in een oldtimer is het summum van rijplezier en ontspanning. Garage Vandenberghe is gespecialiseerd in de verkoop én het onderhoud van Mercedes oldtimers.