Service

Een service-na-verkoop om U tegen te zeggen.

Bij Garage Vandenberghe bent U aan het juiste adres voor een uitstekende service-na-verkoop. Een team gemotiveerde en gespecialiseerde techniekers omringen uw Mercedes met de grootste zorg aan een uiterst concurrentieel tarief. De combinatie van ons ervaren personeel en het gebruik van de laatste nieuwe apparatuur zorgen voor een hoogtechnologische behandeling van uw Mercedes.

U kunt steeds een kijkje nemen in het atelier terwijl er gewerkt wordt aan uw wagen zodat U weet wat eraan gebeurt. Ook indien U uw wagen niet bij ons heeft aangekocht, bent U steeds welkom voor herstellingen en onderhoud.

New & nearly new cars

Ontdek onze nieuwe en tweedehands Mercedeswagens. Van de sportieve A-klasse tot de elegante S-klasse: allemaal staan ze voor de allerbeste kwaliteit.
 

Bestelwagens & lichte vracht

Op zoek naar een Sprinter, al 20 jaar onklopbaar in zijn categorie, of naar een handige, comfortabele en veilige Vito of Viano bestelwagen? Kom een kijkje nemen in ons aanbod!

Classic cars

Rondcruisen in een oldtimer is het summum van rijplezier en ontspanning. Garage Vandenberghe is gespecialiseerd in de verkoop én het onderhoud van Mercedes oldtimers.

Service | Garage Vandenberghe

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.